Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van Brasserie de Laegt de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Brasserie de Laegt aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Brasserie de Laegt, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Brasserie de Laegt is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Brasserie de Laegt bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Brasserie de Laegt wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Brasserie de Laegt. Het gebruik van het logo van Brasserie de Laegt is alleen toegestaan na toestemming van Brasserie de Laegt.

Brasserie de Laegt hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De persoonlijke gegevens die je verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.