Prachtige natuur
overal om je heen

Brasserie de Laegt is dé brasserie om tot rust te komen in de prachtige landelijke omgeving van Almkerk. Kom je een lekkere kop koffie drinken na een wandeling of fietstocht lans de omliggende dorpen en oude boerderijen?

Prachtige natuur

overal om je heen

Brasserie de Laegt is hét restaurant en brasserie om tot rust te komen in de prachtige landelijke omgeving van Almkerk, een dorp in de gemeente Altena. Gelegen in het land van Heusden en Altena. Kom je een lekkere kop koffie drinken na een wandeling of fietstocht lans de omliggende dorpen en oude boerderijen?

Bezienswaardigheden

in de buurt

Als je uit Almkerk komt, weet je dat er in de buurt genoeg te zien en te doen is. Kom je niet uit de buurt maar ben je van plan langs te komen? Dan informeren we je graag over andere bezienswaardigheden. Op zaterdagen kun je een uitstapje maken naar de Zandwijkse Molen, een poldermolen uit 1699. Ook kun je op afspraak de Oude Doornse Molen uit 1700 bezoeken. Bereid jouw wandel- of fietstocht uit langs tal van oude boerderijen en geniet vervolgens van een welverdiend drankje en hapje bij Brasserie de Laegt.

Sfeerimpressie

De omgeving

Let's make it happen

KLIK OP EEN VAN DEZE GELEGENHEDEN EN BEKIJK WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN