Waar is
dat feestje?

Bij Brasserie de Laegt! De perfecte locatie om jouw verjaardag te vieren. Een groot feest met al je familie, vrienden en dansen tot in de nachtelijke uren of juist een gezellige, intieme verjaardagsborrel.

Jij bepaalt, het is immers jouw feestje!

Intieme verjaardags-
lunch of borrel

Onbezorgd jouw verjaardag vieren

Als jij de gasten uitnodigt en je wensen aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat je bij Brasserie de Laegt kunt genieten van een heerlijke verjaardag! Vanuit onze keuken serveren wij de lekkerste hapjes en drankjes, terwijl jij onbezorgd jouw verjaardag kunt vieren met jouw belangrijkste gasten. Zijn er kinderen bij het gezelschap? Dan kunnen die zich zelfs goed vermaken in onze speeltuin of op de kinderboerderij. Plezier voor jong en oud!

Spetterend verjaardagsfeest

Proost op jouw verjaardag

Wil je een 18e, 30e, 40e, 50e of gewoon jouw verjaardag vieren met een spetterend feest op een mooie locatie? Dan ben je bij Brasserie de Laegt aan het juiste adres! We toveren onze binnentuin om tot een sprookjeslocatie om een feest te geven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je wordt voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Dan kun jij onbezorgd genieten en proosten op je verjaardag met alle gasten.

Babyshower of kraamborrel

Vier een nieuw leven

Wil je iemand verrassen met een babyshower? Bij Brasserie de Laegt zorgen wij met jou samen voor de perfecte verrassing. Geef je wensen aan ons door en we zorgen dat je niet alles hoeft te organiseren, maar met je familie en vriendinnen kunt genieten van het moment!

Is er juist al een kleintje geboren en wil je dit vieren met vrienden en familie? Ook dan is Brasserie de Laegt de perfecte locatie. In een bosrijke omgeving kun je ontspannen genieten en jullie pasgeboren baby tonen aan alle gasten. Waarschijnlijk zijn er wel meerdere kindjes bij, die zich heerlijk kunnen vermaken in onze speeltuin en op onze boerderij!

Let's make it happen

KLIK OP EEN VAN DEZE GELEGENHEDEN EN BEKIJK WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Doe vrijblijvend een aanvraag

Vul velden met een * in zodat wij je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.