Een dag om
nooit te vergeten

Een beeldschone jurk, een prachtig pak, alle gasten, goed eten en uiteraard het Ja-woord. Allemaal elementen die bij deze bijzondere dag horen. Een prachtige locatie mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Bij Brasserie de Laegt denken we graag met jullie mee om deze liefdevolle dag tot een succes te maken.

Een prachtig decor

middenin de natuur

Voor de ceremonie, het feest, maar ook zeker de trouwfoto’s. Brasserie de Laegt ligt op in een landelijke omgeving, wat de locatie perfect maakt voor het maken van een bruidsrapportage. De gasten kunnen genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl het bruidspaar op de foto wordt gezet voor blijvende herinneringen aan deze mooie dag.

Heerlijke catering

samengesteld naar jouw wensen

Brasserie de Laegt is niet alleen de perfecte locatie voor bruiloften door de prachtige, landelijke omgeving. We verzorgen tevens heerlijke catering, samengesteld naar jouw wensen. Willen jullie genieten van een walking dinner of juist met de gasten aan mooi gedekte tafels zitten? We bespreken graag jullie wensen en de mogelijkheden bij Brasserie de Laegt.

Let's make it happen

KLIK OP EEN VAN DEZE GELEGENHEDEN EN BEKIJK WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Doe vrijblijvend een aanvraag

Wij reageren zo snel mogelijk

Vul velden met een * in zodat wij je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.